Testík

21. července 2007 v 12:55 |  blbůstky
Tak tady sem pro vás vymyslela menší testík jak dobře znáte gilmorky:
1)Kolikáté narozeniny oslavila Lauren Graham letos v březnu?
a)39
b)40
c)41
2)Ve kterém filmu si nezahrála?
a)Listopadová romance
b)Ochránce
c)Podzim v New Yorku
3)Jaké je pravé jméno Luka Danse?
a)David Sutcliffe
b)Scott Patterson
c)Edward Herrmann
4)S kým chodila Alexis Bledel?
a)s Milem Vemtimigliem
b)s Mattem Czuchrym
c)Jaredem Padaleckim
5)V kolikátém roce se začali gilmorky točit?
a)2000
b)2001
c)2002
6)Kolik je doposud natočených seríí?
a)šest
b)sedm
c)osm
7)Kolik dílů má každá série?
a)20
b)21
c)22
8)Kdo dabuje Rory v české verzi?
a)Simona Postlerová
b)Klára Jandová
c)Olga Želeňská
9)Za koho se provdá Lorelai v sedmé sérii?
a)za Maxe
b)za Luka
c)za Chrise
10)Kdo je ve skutečnosti Paul Anka?
a)zpěvák
b)herec
c)režisér
Správné odpovědi:
1)b
2)c
3)b
4)a
5)a
6)b
7)c
8)b
9)c
10)a
Hodnocení:
10-8 bodů-WOW,nevyrůstali jste vy ve Stars Hollow?=0)
7-4body-Je vidět,že jste něco pochytili,ale mohlo by toho být víc..
3-0-Gilmorky jsou pro vás Španělská vesnice
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 smajlik007 smajlik007 | Web | 21. července 2007 v 14:37 | Reagovat

jasně

2 Nickush Nickush | Web | 21. července 2007 v 15:55 | Reagovat

Ahoooj..!Tak se spřátelíme..:-) Já si tě už dám na blog...yesss??:-)

3 Lore Lore | Web | 21. července 2007 v 16:03 | Reagovat

mám u sebe bleskovku, beru prvních 10 co splní všechny podmínky, tak honem honem a písni mi ještě co chceš na diplůmek..páčko Lore

4 AdElKa AdElKa | 26. července 2007 v 16:58 | Reagovat

Achojky nikolko...mno ja na to raci neodpowidala ...prece se tak trochu znam..ale musim te obdivovat kolik casu tomu wenujes....ty prcku..ne to byl wtip:-*

5 Alča Alča | E-mail | Web | 3. srpna 2007 v 17:03 | Reagovat

ahojky ten testik je super akorát mam připomínku k tej otázce číslo 7. první série má jenom 21 dílů.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.