Červenec 2007

In the seven season-French Twist-2 část

30. července 2007 v 22:13 rozhovory
Chris:Takže,lekce...Jak se řekne zavřeno...?
Lor:Víš,po tom,co jsem tu ceduli viděla v sedmi různých restauracích,už to není ani trochu informativní--je to výsměch.
Chris:Tohle místo vypadá hezky,taky.
Lor:Už ten zvuk toho slova--Fermé.
Chris:Půjdeme se podívat za roh.
Lor:Má to posměšný tón."Ha ha fermé".Slyšíš to?
Chris:Slyším ženu,která trpí přeludy z hladu.Tak pojď..
Lor:Vidíš,proto jsou francouzi tak hubení--protože nemají žádné dlouze otevřené restaurace.
Chris:Jak mi vysvětlíš Gérarda Depardieu?
Lor:Oh,to je jasné.Gérard Depardieu si přivlastnil všechno to jídlo.
Chris:Viděla jsi to?
Lor:Jo.Viděla.
Chris:Pojď.
Lor:Co myslíš?ty ho udeříš výš a já níž.
Chris:Monsieur?!Počkejte--attendez!Chceme jen vědět,kde jste vzal ten sandwich.!
Lor:Oh,podívej,co jsi provedl!
Chris:Co?
Lor:Sledoval jsi ho.každý přece ví,že se nemá sledovat medvěd nebo muž se sandwichem.
Chris:To je spousta housek.
Lor:jaká je šance,že dodávka s máslem je poblíž?
Chris:Uh,pardonne-moi.Bonsoir.Nous avons,hlad,hlad...Mám to,mám to.
Dovozce:Legrační američané,huh?
Lor:Jo,legrační.Hladoví američané,huh?
Dovozce:"Všicni milují Raymonda"
Chris:Ne,ne,ne!Počkejte,počkejte!Veselí lidé,tihle Francouzi.Co?
Lor.Nic,je to divné...to,že jsem tak hladová,mi připomíná ten čas,když jsme byli v prváku a z nějakého důvodu jsem musela dělat zkoušku z chemie v čase oběda,a strašně se to vleklo a potom konečně,když jsem skončila,vyšla jsem ven... a ty jsi tam byl,čekal jsi na mě.A dal jsi mi kus pizzy z jídelny z kapsy tvého kabátu a dal jsi ho mně.
Chris:Feferonky.Vzpomínám si.
Lor.Už tehdy jsi byl tak sladký.
Chris:Jdeme zpátky do hotelu?
Lor:Nemáš náhodou tu pizzu pořád sebou,že?
Chris:V jiném kabátě.
Lor:Sakra!
Chris:Jo.
Lor:Co "jo"?
Chris:O tom to právě je.
Lor:Jo?
Chris:Řeknu ti.
Lor:Můžu stěží mluvit.
Chris:Uh-huh,což je,uh...
Lor:Říkání něčeho?
Chris:V tomhle pokoji bych mohl ležet věčně.
Lor:Ležme.
Chris:Kromě toho--
Lor:Žádné "kromě toho"Je to rozhodnuto.Zavolej toho chlápka.Zapečetíme dveře.
Chris:Jsem příliš hladový.
Lor:Já taky.
Chris:Mám v žalůdku jámu.
Lor:Jo,jestli něco nesním můj žaludek sní mě.
Chris:Musíme najít jídlo!
Lor:To jo!Podívej se na ten výhled.Je to tak krásné,mohla bych to sníst.
Chris:Oh,můj bože.
Lor:Co?
Chris:Asi mám nápad.
Lor:Jaký?
Chris:Nepovím ti to.Pojďme se osprchovat.
Lor:Řekni mi to.
Chris:je to překvapení.
Lor:Řekni mi to.
Chris:Nepovím ti to.
Lor:No tak!
Chris:Nepovím.
Lor:Takhle to chceš vyřešit?Nechat mě přemýšlet nad tím co chceč dělat,abych nepřemýšlela o jídle,huh?
Chris:Funguje to?
Lor:Trošku.
Chris:Řeknu ti jen,že je to větší než dodávka s houskami.
Lor:Mmm,housky.
Chris:Tak,pojď!
Lor:Okay.
Lore:No,no tak to vidíš?Fermé.Poslouchej zlato když neměli otevřeno ve 23:00,nemyslím,že budou mít otevřeno v 5:00 ráno.
Chris:Věř mi.
Lor:Tohle není o důvěře.Tohle je o jídle a o nalezení nějakého,neměli bychom stát za dveřmi zavřené restaurace--
Číšník:Monsiuer Hayden...mademoiselle Gilmore.
Chris:To jsme my.
Číšník:Vítejte v L'Arpačge.Prosím,pojďte dál.Váš stůl je připraven.
Chris:Až po vás,mademoiselle.
Lor:Děkuju.Děkuju co to je?
Číšník:Nechám vám chvilku abyste si prohlédli vinný lístek.Prosím,dejte mi vědět,když budete mít nějaký dotaz.
Chris:Děkuju dáme.
Lor:Merci.
Chris:Dost dobré,huh?
Lor:jak jsi to--
Chris:Myslím,že si vezmeme '78 Latour.Zní to jako název nějakého vozu.
Lor:Zlato,jak jsi tohle udělal?
Chris:Mám svoje způsoby.
Lor:Řekni mi to!
Chris:Opravdu to chceš vědět?
Lor:Jo!
Chris:Mohlo by to vzít trochu toho kouzla.
Lor:Risknu to.
Chris:No,ležel jsem v posteli a přemýšlel o nás a jak jsme v šestnácti plánovali výlet do Paříže,ale nějak to nevyšlo.
Lor:To bych řekla.
Chris:A pak jsem přemýšlel o tom,jak je úžasné,že po všech těch letech--letech odloučení,zpackaných vztahů a vůbec všem--jsme se konečně dostali sem a nějakým způsobem,je to skoro jako by se nic nezměnilo a žádný čas neuplynul.
Lor:Já vím.
Chris:Ale pak jsem začal přemýšlet o všech těch věcech,co se změnily.
Lor:Kdy jsi stihl tak moc přemýšlet?
Chris:A pak jsem si uvědomil,že jedna velká věc se změnila a to že teď...Jsem strašně záludný.
Lor:Okay.
Chris:A myslím,že jsem si na to ještě tak docela nezvykl,protože jsem si nikdy dřív nemyslel,že bych byl schopný toho využít.
Lor:Ty jsi je podplatil,aby otevřeli.
Chris:Nepodplatil--dal finanční podnět.
Lor:Oh,můj bože!
Chris:Já vím.
Lor:Ty jsi je podplatil,aby otevřeli.
Chris:Nemusíš šeptat.Všichni tady to ví.
Lor:Nemůžu uvěřit,že lidi...tohle dělají.
Chris:Zřejmě ano.
Lor:Super!
Chris:Jo?A byl jsem připravený dělat ještě jiné věci,abych tě nakrmil.Víš,měl jsem náhradní plán,který obsahoval nějaké krádeže a útěky.
Lor:Ooh?Útěky?Kvůli mně?
Chris:Pro tebe cokoliv.Cokoliv.Takže,jsi šťastná?
Lor:Opravdu šťastná.Tohle je nádhera.Nemusel jsi to dělat,víš to?
Chris:Chtěl jsem.
Lor:Byla bych spokojená s croissantem.
Chris:Nebo lavičkou v parku.Já vím.
Lor:Proč lavičkou v parku?
Chris:Pamatuješ jak jsme v 16 plánovali jet do Paříže?Říkali jsme,že budeme spát na lavičce.
Lor:Oh,ano!Porotože jsme neměli žádné peníze a nemohli jsme si dovolit hotel,tak bychom museli spát na lavičce v parku.Nemůžu uvěřit tomu,že si to pamatuješ.
Chris:Klidně bych s tebou spal na lavičce v parku.
Lor:Na které lavičce.
Číšník:Pozdravy od šéfkuchaře...Langusty na lůžku z kaše a kandovaná mrkev canelle.Máte vybráno víno?
Chris:Ano.Vezmeme si '78 Latour.
Číšník:Skvělá volba,monsieur.
Lor:Miluju tě.
Chris:Taky tě miluju.
Lor:takže tohle řešení...není jen větší než dodávka s houskami,ale také mnohem lepší.
Chris:Říkal jsem ti to.
Lor:No a až tu skončíme,můžeme se vrátit zpět do té nádherné postele?
Chris:nechceš spát na lavičce v parku?
Lor:Mmm..na lavičce ne.
Chris:Díky bohu.
Lor:Jsi kouzelný.
Chris:Ne,to ty jsi.
Lor:Nezkoušej se se mnou hádat.Zkouším ti poděkovat.
Chris:Není zač¨.
Lor:Tohle je tak směšné.A tak fantastické.My tady právě dojídáme večeři a venku vychází slunce a lidé se chystají do práce.Je to tak neskutečné.Připadá mi to,jako by každou chvíli měli čísníci začít zpívat.
Chris:No,jestli chceš...Co?
Lor:Jsem tak šťastná.
Chris:Jo?
Lor:Jo.Nechci odjet z Paříže.
Chris:Já vím.
Lor:Nechci aby bylo po všem,nechci aby to skončilo.
Chris:Nemusí to skončit.Až se vrátíme do Stars Hollow,můžeme spát celý den a představovat si město uprostřed noci a ...a to,co jsme prováděli v hotelovém pokoji--můžeme rozhodně dělat i ve Stars Hollow.
Lor:Říkáš,že můžeme mít vždycky svou Paříž?
Chris:Říkám,že tě miluju,Lorelai.
Lor:Taky tě miluji.
Chris:A Lor?
Lor:Co?
Chris:Vzpomínáš jak jsem řekl,že bych byl ochotný čekat do našich 80 let,než to mezi námi vyřešíme?
Lor:Námi?
Chris:Tebou a mnou?
Lor:Jasně.
Chris:Nechci čekat.
Lor:Chris...
Chris:Vážně.
Lor:Ale nemyslíš,že je příliš brzy?
Chris:Ne.
Lor:Chodíme spolu jen pár měsíců.
Chris:Co takhle 25 let.
Lor:Jo,ale víš jak to myslím.
Chris:Přivedlo nás to až sem,abychom to vyřešili a tady to je.Jsme připraveni.jsme konečně připraveni.Pojďme to udělat.Pojďme to udělat v Paříži.
Lor:Ne,ne tady.
Chris:Proč ne?
Lor::No,Rory...
Chris:Rory?Rory bude nadšená.
Lor:Zlato,miluju tě.Opravdu,ale...myslím,že bychom měli počkat.
Chris:No tak,Lor.Milujeme se.Patříme k sobě.Co říkáš?Vezmi si mě.
Lor:Bonsoir,domečku.
Chris:Je dobré být doma,huh?
Lor:Tak dobré.Je směšné,že když odjedeš,třeba jen na malý výlet...všechno vypadá trošičku jinak,když se vrátíš.
Chris:Jo.
Lor:Samozřejmě,že teď to vidím francouzskýma očima.
Chris:A jak to vypadá?
Lor:Americky a zaprášeně.
Chris:Půjdu pro zbytek našich věcí.Vítejte doma,paní Haydenová.

In the seven season-French Twist-1 část

30. července 2007 v 22:13 rozhovory
Lor:Okay zlatíčko,co řekneš až uvidíš maminku na letišti?
Gigi:Bonjour!
Lor:"Bonjour,mami".To je,ale náhoda.Nevím jak se řekne francouzsky "náhoda"pasy?.
Chris:Mám je,ale zlatíčko,nezapomeň,že i po tom co se setkáme s maminkou s tebou zůstaneme celý den,okay?
Lor:Celý den.Nezbavíš se nás.Peníze?
Chris:Mám.
Lor:Jak moc?
Chris:Nějaké mám.
Lor:Děkuji.
Gigi:Bude v letadle něaké jídlo?
Lor:Bude tam jídlo,ale jídlo v letadle je jednou z hořkých životních zkušeností,takže jez jen v případě,že už nenájdeš nic lepšího.Jsi si jistý,že nám to letí v 15:30?Proč jsem si myslela,že je to později?
Chris:15:30 přesně.
Lor:To je to,co je napsáno na letence?"Odlet 15:30 přesně"?
Chris:Oh,na tom nesejde.Doprava v těchto hodinách je pěkně hustá.
Lor:Máš pravdu,zlato.Jdeme.
Chris:Vybrala sis výlet do Francie,abys začala využívat neomezené hmotnosti?
Lor:Mám tam boty--samozřejmě,že je to těžké.Člověk je pořád učí a učí,ale oni si to stejně nepomatují,že G.G?Proč mi připadá,že ná to letí až 18:15?
Chris:Tak pojďte.
Lor:Teď G.G začneš milovat Paříž.Víš říká se jí"město lásky".
Gigi:Proč?
Lor:Proč?Protože je romantická,a láska je zkrátka všude kolem.Samozžejmě,taky holubi jsou všude kolem,ale kdo by chtěl navštívit město holubů?
Chris:Myslím,že můžeme vyrazit.
Lor:Hodláš mi prozradit,kdy nám to vlastně letí?
Chris:Brzy.
Lor:Tvůj tatínek jé velice nekonkrétní G.G.
Chris:To je tak hezké,že jedeme do Paříže.Bude se ti tam moc líbit.
Lor:Zelenám žárlivostí.Jsem zelená?
Chris:Spíš modrá.
Lor:Aspoň mi to víc ladí k očím.Řidiči ,vemte nás do Francie!Au revoir,domečku!
Gigi:Au revoir,domečku!
Chris:Máme málo plynu.Musíme se cestou někde stavit.
Lor:Zlato,kolik nám na to zbyde času?
Chris:Nepoletí nám to dřív než za 3,5 hodiny.
Lor:My jsme to věděli G.G,že?G.G.a já jsme to věděly.
Lor:Oh,můj bože.
Chris:Co?
Lor:Jsme v Paříži!
Chris:Myslela sis,že je to Phoenix?
Lor:Nic jsem si nemyslela.Byla sem zaměřená na G.G. a její pohodlí.A ušlo mi,že jsme v nejkrásnějším městě na světě!
Chris:Evropský Phoenix.
Lor:Nejdřív musíme jít k Harrymu do baru a vykouřit spousty cigaret a potom se začneme hádat o kubismu a budeme divoce gestikulovat.
Chris:Zavolám našemu příteli z recepce a rezervuju nám stůl v té nejvíce romantické restauraci v Paříži.
Lor:A zeptej se ho,proč jsou tyhle postele tak nemožně pohodlné.
Chris:Ano,chtěl bych--Ne,ne,ne,ne,ne!Hey,hey,hey!Nespi.Jsme v Paříži.Máme pařížský čas.Bojuj s pásmovou nemocí.
Lor:Bojuju s pásmovou nemocí.Je silná.
Chris:Ano,omlouvám se,pane.Mohl bych si rezervovat stůl na 20:30 v L'Arpčge?Ano..Uh-huh,rozumím.Děkuju.
Lor:Rezervoval to?
Chris:Rezervoval.Taky mi připoměl abychom nezapoměli na boty.Myslím,že má špatné mínění o Američanech.
Lor:No,francouzi jsou možná hrubí,ale rozhodně ví jak udělat velice pohodlnou postel.
Chris:Lorelai?
Lor:Co?
Chris:Vím,že jsi unavená.
Lor:Jako děcko.
Chris:Vím,že jsi byla vzhůru skoro 30 hodin..
Lor:32 a půl.
Chris:..jen abys mi pomohla přesunout G.G.,a opravdu si toho moc vážím.
Lor:Aww,nech to být.¨
Chris:Chci ti ukázat pokud možno ten nejlepší čas jaký lze v Paříži mít,protože si to zasloužíš.
Lor:Aww,jsi sladký.
Chris:Lorelai..Lorelai!Lorelai!
Lor:Okay,dobře.Ano,dobrá,vstaneme,protože jsme v Paříži a budeme se mít báječně.
Chris:Budeme!
Lor:Ano!Hej,stále běží the Tour de France?Protože by jsme mohli stát v nějaké maličké pařížské uličce a křičet "who-hoo" když ti chlápci projedou kolem,nebo bych mohla na jednoho z nich vylít sklenku vody až nás bude míjet.
Chris:Víš,Tour de France skončila před několika měsíci,ale půjdeme do nádherné a intimní restaurace a až dojíme můžeš vodou polét mě.
Lor:Who-hoo!
Lor:Ne!Oh,ne,ne,ne!Ne,ne,ne!
Chris:Co?Co?
Lor:Zlato,vstávej!Vstávej!
Chris:Jsem vzhůru!jsem vzhůru!Co?Musíme jít,že?Mám se holit?
Lor:Ne,jedině kdys byl vlkodlak!
Chris:Co?
Lor:Je půlnoc!
Chris:Co?
Lor:Jsou 4 ráno!
Chris:Co 4 ráno?
Lor:Tohle.
Chris:Jsou 4 hodiny?
Lor:Jo!Jsou čtyři!usnuli jsme!Zatracené pohodlné francouzské postele!
Chris:Oh,museli jsme si jít zdřímnout kolem sedmé.právě jsme měli 9-ti hodinového šlofíka.
Lor:Devět hodin?!To není šlofík.To je koma.
Chris:Wow,město vypadá krásně..a mrtvě.
Lor:Ugh,okay--tohlemísto je opravdu vkusně zařízené a tak,ale copak by je zabilo dát sem minibar?Mám hlad.
Chris:Já taky.
Lor:Myslíš,že nás stále drží stůl v L'Arpačge?
Chris:Myslím,že náš stůl v L'Arpačge je cítit dezinfekcí a na něm jsou dvě židle.To je v pořádku!Tohle nějak vyřešíme!Pokojová služba!Na co máš chuť?
Lor:Um..dala bych si cheesburger,obložený cheesburger a možná by mi mohli udělat cheesburgerovou dobrůtku.
Chris:No,když umí udělat husu nadívanou chutnou pomazánkou,jsem si jistý,že zvládnou i cheesburgerovou dobrůtku.Ano,pane,zdravím.Chtěl bych pokojovou službu.
Lor:Co říkal?
Chris:Ani ne tak řekl,jako se smál.
Lor:Žádná pokojová služba?A žádný minibar?Hlavně,že tu jsou dvě toalety.Kde to mají priority?
Chris.Okay,nech mě natočit nový plán.
Lor:Nesmíš říkat "natočit" pokud to není spojeno s "kořeněným pivem".
Chris:je to čtvrté.Proč si ještě chvíli neschrupnout,vstaneme dřív,natěšení na delikátní francouzskou snídani a potom vyrazíme do Paříže naprosto odpočatí.
Lor:Oh,dobře..Hnusná Evropa.Hnusná změna času.Přešli jsme na metrický systém--proč by oni nemohli přejít na naše časové pásmo?
Chris:my jsme,ale nepřešli na--
Lor:Já vím!
Lor:Nikdy jsem nebyla tak strašně vzhůru.
Chris:Já jsem víc něž strašně vzhůru.
Lor:Jsem tak strašně vzhůru,že bych mohla sledovat dokument od Kena Burna a neusla bych.
Chris:Na stropě je 104 ozdůbek--tak strašně jsem vzhůru.
Lor:Zkoušela jsem si v hlavě broukat Brahmovu ukolébavku,ale víc se to podobalo "Purple Rain", a "Purple Rain" mě donutilo myslet na hrozny,to mě donutilo myslet na hroznový džem,a to mě donutilo myslet na anglické muffiny s hroznový džemem.
Chris:Zadrž.Tohle je to nejbáječnější město na světě.Někde tam musí být restaurace,která je ještě otevřená,se svíčkama,mělkým světlem a báječným jídlem a já ji pro tebe najdu.
Lor:Můj hrdino.
Chris:Kromě toho,co by mohlo být víc romantické než procházet se opuštěnými pařížskými uličkami?
Lor:Procházet se opuštěnými pařízskými uličkami a přitom jíst velký tlustý cheesburger.

Další fotečky Lauren

30. července 2007 v 0:40 fotky
víš že tohle byl 100 článek?

Lauren ve filmu

30. července 2007 v 0:20
V roce 2003 si Lauren Graham si zahrála ve filmu Santa je úchyl-Bad Santa po boku Billa Bob Thortntona:

další with Rory

29. července 2007 v 22:25

My best hláška z Gilmore Girls

29. července 2007 v 21:42 blbůstky
Tato hláška je z 6.série,kdy se Lorelai a Luke pohádali kvůli telefonátu Christophera.
Lorelai-(na Luka):Panebože,odstěhuj se na Wisteria Lane ty zoufalá manželko.
Luke:Já končím.
Lorelai:Zabal se do ručníku a cestou laskavě ostříhej plot.
Prostě LOL=0)(omlouvám se za ty fotečky fotila sem to na rychlo mobilem)

Fotečky

29. července 2007 v 21:41 about me
Tak pár mojich foteček:(loni na dovolený)

It is me

29. července 2007 v 21:41 about me
Tak jenom ve zkratce-jmenuju se Nikola-Nikky je mi 15 po prázdninách jdu do prváku..a nerada o sobě mluvim=0)a eště víc nemám ráda foťák-kdo mě zná tak to ví=0)

Hodnocení mého bločku

28. července 2007 v 9:17
Takže máme tady moje první hodnocení(od sladousek.blog.cz)
1) Záhlaví
Tak záhlaví je vcelku dobré jen by mohlo být trošku víc propracované. Jinak to je hezká fotka, možná bych ke Gilmorkám zvolila na záhlaví jinačí písmo.
- dostáváš tedy z
2) Pozadí
Tak na pozadí bych zvolila trochu víc barviček (já mám co říkat že :D). Protože máš blog o Gilmorkách a to je vcelku zábavný seriál možná bys měla sáhnout po světlejších barvách. Ale nadruhou stranu pokud máš černou ráda (jako já) a je prostě tvůj svět tak ti do toho nikdo nemůže mluvit :) Vím že na barvách u hodnocení krachne hodně blogů (včetně toho mého) .
- dostáváš tedy z
3) Psaní článků
Tak typuju zřejmě že si ty životopisy okopírovala. Ty rozhovory taky (oprav mě pokud to tak není) . Zase nadruhou stranu si cením toho že tam máš hafo fotek a z vlastní zkušenosti vím, že lidi jdou hlavně po fotkách.
- dostáváš tedy z
4) Celkový obsah blogu
Tak tady tě musím pochválit. Tvůj blog i když je jen o jedné věci je celkově hodně rozsáhlí. Jen tak dál!
- dostáváš tedy z
5) Celkový dojem
Takže tvůj bloček na mě udělal hezký dojem :) Je dobře propracovaný a najdu tam hodně věcí. Tak jen tak dál :)
- dostáváš tedy z
Takže celkem máš 24 bodů ze 30 to je slušný výkon :)
Tak pište pokud budete chtít ohodnotit blog :)

Komentáře

[1]Nikky, web, dnes 09:13

Tak díky,dám si to na bloček a zkusim to zlepšit...ale ty rozhovory sem psala celý sama...opisoval dyš u toho nebylo možno stáhnout ani titulky a hledala fotky jeden díl mi takhle trvat skoro 4 hodky..takže asi tak,ale jinak moc děkují=0)

Paris Geller

28. července 2007 v 9:05 životopisy herců
Roli Paris Geller si zahrála herečka Liza Weil-Elizabeth Audrey Weil narodila se 4.ledna.1980 v New Jersey.
Liza strávila většinu svého dětství cestováním po Evropě s komediální hereckou společností svých rodičů.Takže asi někoho nepřekvapí,že se později chtěla věnovat právě herectví.Poté co se její rodina usadila v Lansdalu,začala dojíždět do New Yorku na profesiální zkoušky.Po přestěhování do Los Angeles začala Lizina televizní kariéra a zahrála si epizodní role v řadě seriálů.Ale největší rolí aspoň pro zatím je pro ní role Paris v gilmorových děvčatech.

Množství gilmorek

28. července 2007 v 0:09 blbůstky
Tak asi už víte,že jsem menší blázen do gilmorek tak vám sem píšu kolik obrázků mám uloženo v počítači-čím víc fotek tím oblíbenější role....=0)
Lauren: 430 foto
Lorelai: 217 foto
Rory: 194 foto
Luke: 58 foto
Chris: 39 foto
Logan: 19 foto
Jess: 27 foto
Lorelai a Luke: 206 foto
Lorelai a rory: 190 foto
Lorelai a chris: 91 foto
Lorelai a jason: 10 foto
Lorelai a max: 22 foto
Lorelai a michel: 20 foto
Lorelai a sookie: 42 foto
Lorelai a emily: 27 foto
Rory a logan: 64 foto
Rory a dean: 28 foto
Rory a jess: 50 foto
Diplomky with Gilmore girls: 102 foto
Stars Hollow: 36 foto
Gilmore girls: 102 foto
Tak to je...1974 foteček v mém počítači a pořád přibývá,tak kdybys jste chtěli ňáké fotečky přidat tak písněte..=0)


Again away

23. července 2007 v 11:43
Ahojík...tak tu zase ňáký čas nebudu do čtvrtku-pátku=0(.Pokusim se dostat na internet,ale nic neslibuju.Tak se mějte a užívejte sluníčka...=0)sluníčka


Co myslíte?

23. července 2007 v 8:45 blbůstky
Všimněte si těhle dvou fotek:
tady toho chlápka v růžovém...
a tady v tom zeleném...
Neřekli by jste,že je to jeden a samý?Kdopak to asi je?Že by to byla náhoda?Člen rodiny?bodyguard?Manažér?nebo snad přítel?
jestli to někdo víte tak pls písněte=0)

Testík

21. července 2007 v 12:55 blbůstky
Tak tady sem pro vás vymyslela menší testík jak dobře znáte gilmorky:
1)Kolikáté narozeniny oslavila Lauren Graham letos v březnu?
a)39
b)40
c)41
2)Ve kterém filmu si nezahrála?
a)Listopadová romance
b)Ochránce
c)Podzim v New Yorku
3)Jaké je pravé jméno Luka Danse?
a)David Sutcliffe
b)Scott Patterson
c)Edward Herrmann
4)S kým chodila Alexis Bledel?
a)s Milem Vemtimigliem
b)s Mattem Czuchrym
c)Jaredem Padaleckim
5)V kolikátém roce se začali gilmorky točit?
a)2000
b)2001
c)2002
6)Kolik je doposud natočených seríí?
a)šest
b)sedm
c)osm
7)Kolik dílů má každá série?
a)20
b)21
c)22
8)Kdo dabuje Rory v české verzi?
a)Simona Postlerová
b)Klára Jandová
c)Olga Želeňská
9)Za koho se provdá Lorelai v sedmé sérii?
a)za Maxe
b)za Luka
c)za Chrise
10)Kdo je ve skutečnosti Paul Anka?
a)zpěvák
b)herec
c)režisér
Správné odpovědi:
1)b
2)c
3)b
4)a
5)a
6)b
7)c
8)b
9)c
10)a
Hodnocení:
10-8 bodů-WOW,nevyrůstali jste vy ve Stars Hollow?=0)
7-4body-Je vidět,že jste něco pochytili,ale mohlo by toho být víc..
3-0-Gilmorky jsou pro vás Španělská vesnice

Mixík

20. července 2007 v 23:16 blbůstky
Tak tomuhle říkám všeho chuť:=0):

Dvd

20. července 2007 v 22:53 blbůstky
a už vyšlo dvd s mojí nejoblíbenější sérií=0)

Rozvrhy

20. července 2007 v 22:38 blbůstky
Tak tady máme pár rozvrhů:
a tady sem to zkoušela já=0)no jo já zlepšim..

Away

16. července 2007 v 22:26
Ahojíček,tak zítra ráno jedu pryč,takže tu ňáký čas nebudu do pátku možná díl...uvidíme=0(
Určitě písejte hned až přijedu tak sem tu,mějte se hezky!!!=0)